Opsætning & udskiftning
​af radiator

Alltech har mange års erfaring med udskiftning og opsætning af radiatorer. Vil du gerne have skiftet de gamle radiatorer ud med nogle nyere, står vi klar til at give dig en hånd med opgaven. Vi hjælper dig også, hvis cirkulationspumpen volder problemer eller varmen af andre grunde ikke virker.

Kontakt os38 34 25 10, hvis du har brug for professionel hjælp til montering eller fjernelse af radiator.

Radiatorer udskiftning af opsætning af erfarne fagfolk

I forbindelse med at du sætter Alltech VVS til at varetage udskiftning og opsætning af radiatorer hos dig, kan du være stensikker på at få et godt og veludført håndværk udført af dygtige og erfarne fagfolk, som besidder mange års erfaring indenfor VVS-faget.

Når du sætter os til at klare radiatorer udskiftning og opsætning for dig, vil du få et veludført stykke håndværk udført af en kvalitetsbevidst og autoriseret VVS-installatør med en stor erfaring i bagagen, hvilket er din sikkerhed for et godt og ønskværdigt resultat.

Hos Alltech VVS varetager vi både store såvel som små opgaver indenfor udskiftning og opsætning af radiatorer for privatpersoner såvel som virksomheder, institutioner og foreninger.

Ring i dag på 38 34 25 10 og hør mere

Hvis du står og mangler en hjælpende hånd til radiatorer udskiftning og opsætning i København, Hvidovre, Gentofte, Brønshøj, Valby, Frederiksberg eller omegn, kan du altid regne med, at der vil være god hjælp at hente hos Alltech VVS.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med radiatorer udskiftning og opsætning.

Få et uforpligtende tilbud​

​Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din VVS og murerarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

Om ALLTECH VVS

Alltech VVS er en virksomheder med stolte traditioner for godt håndværk og god service i København.

Vi har aut. VVS-installation og murerentreprise i gennem Trentemøller's, hvorfor vi er den ideelle entreprenør til badeværelser og varmestystemer.​

Firma​

ALLTECH VVS

CVR: 37931616​​

Adresse

Egegårdsvej 3, 

2610 Rødovre

Kontakt

Telefon: 38 34 25 10

E-mail: kontor@alltechvvs.dk

Kontakt os her ​