​Renovering af lejlighed for private og boligselskaber

​Lad os stå for istandsættelse og renovering af lejlighed

Har du købt en lejlighed, og kunne du i den forbindelse tænke dig at få den renoveret, inden du flytter ind? Eller leder du på vegne af dit boligselskab efter et firma, der kan renovere og istandsætte lejlighederne i forbindelse med udlejning til nye beboere? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Alltech i Rødovre har vi stor erfaring inden for istandsættelse og renovering af lejlighed, som vi varetager for både private lejlighedsejere og boligselskaber i hele København og på Frederiksberg.

Vi kan varetage hele entreprisen

Vi er selv specialister inden for VVS-faget, hvor vi kan varetage enhver opgave, og så samarbejder vi med en række andre dygtige fagmænd, hvilket betyder, at vi kan varetage hele entreprisen i forbindelse med istandsættelse og renovering af lejlighed.

Renoveringsprojektet kan både laves som en:

Istandsættelse af lejlighed ved indflytning og fraflytning

Vi varetager særligt mange opgaver for boligselskaber, der ønsker af få foretaget en istandsættelse og totalrenovering af lejlighed, inden nye beboere flytter ind. Her ønsker de fleste af vores kunder, at vi river alt det gamle ud og bygger helt nyt, så lejligheden fremstår både ny og moderne.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne hos os, eller hvis du ønsker at indhente en billig pris på din kommende istandsættelse eller renovering af lejlighed.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på entrepriser, og vi sørger samtidig altid for et resultat i højeste kvalitet. Hos os er høj faglighed og etik altid i fokus, og vi har et skarpt øje for detaljen.

Vi henvender os hovedsageligt til private lejlighedsejere og boligselskaber i København og på Frederiksberg, men vi står gerne til rådighed for alle, der ønsker vores hjælp til renovering eller istandsættelse af en lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde og entreprise

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din VVS og murerarbejde. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.​

✓ ​Vi er i hele Storkøbenhavn

✓ Både private og erhvervskunder

✓ Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

1​​.

Tag kontakt​ til os

Find vores kontaktinformationer her.

2​​.

Vi udarbejder et tilbud

Tilbuddet vil altid være skræddersyet.​

3​​.

Lad arbejdet begynde!

Tilbud accepteres og arbejdet begynder.

Om ALLTECH VVS ApS

ALLTECH VVS ApS er en virksomhed med stolte traditioner for godt håndværk og god service i København.

Vi er aut. VVS-installatør og udfører murerentreprise igennem Trentemøllers, hvorfor vi er den ideelle entreprenør til badeværelser og varmesystemer.​

​Kontakt

Telefon: 38 34 25 10

E-mail: kontor@alltechvvs.dk

facebook (3)   linkedin (2)

ALLTECH VVS ApS  |  Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre  |  CVR​: 37931616